Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:23
Europe/Amsterdam

Jan (73) uit Castricum wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Jan (73) uit Castricum is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam 50.000 euro mee naar huis. Jan was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1902 uitgenodigd in de studio.

Jan is blij verrast: “Mooi zeg! Dankjewel!”

‘Mini Kofferspel’

Jan mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1902 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn