Amsterdam,
02
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jan (64) uit Weert wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Jan (64) uit Weert is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam de inhoud mee naar huis.

Jan is blij verrast: “Nou, ik heb er zweethandjes van! Een geweldig bedrag, ik ben er heel blij mee.”

Nieuw in het tv-programma: het ‘Mini Kofferspel’
Jan mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. Het spel is een nieuw onderdeel van de spelshow. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6006 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Philips Izzy Multiroom speaker naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Breda
Een inwoner uit Breda speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 925.000 euro. Sinds 2010 is er niet zo’n hoog bedrag gewonnen in de studio van Miljoenenjacht.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn