Amsterdam,
27
september
2020
|
21:45
Europe/Amsterdam

Jan (57) uit Oldelamer wint 168.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Jan (57) uit Oldelamer is de gelukkige winnaar van 168.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Jan 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Jan is samen met zijn vrouw Etje, waarmee hij al bijna 30 jaar getrouwd is, naar de studio gekomen. Samen hebben ze drie kinderen én ze zijn al opa en oma. Grote wensen zijn er niet. Etje: “Een nieuwe oven zou ik heel mooi vinden.” Ook Jan blijft bescheiden: “Met elektrisch gereedschap en een elektrische fiets ben ik blij!”

De keuze valt op koffernummer 16 en het bod van de bank loopt uiteindelijk op tot 320.000 euro. Als het bod naar 168.000 euro zakt, kiest Jan eieren voor zijn geld en drukt hij op de knop. Jan en Etje verlaten de studio met een cheque van 168.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn