Amsterdam,
01
januari
2018
|
11:20
Europe/Amsterdam

Jacqueline uit Rijsbergen wint 25.000 euro in eindejaarsshow Miljoenenjacht

Wijkgenoot Niek gaat er met droomreis vandoor

Rijsbergenaren Jacqueline en Niek beginnen het nieuwe jaar goed. Zij wonnen gisteravond allebei een grote prijs tijdens de eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bij RTL 4. Op oudjaarsavond zagen kijkers van het programma hoe Jacqueline 25.000 euro in de wacht sleepte. Niek won een droomreis naar de Malediven, mét 1.000 euro zakgeld.

Jacqueline is blij met haar prijs: “Yes! Dankjewel! Ik ga lekker op vakantie en er komt ook zeker iets voor de kinderen. Dat komt helemaal goed!”

Niek vliegt met twee handen omhoog uit zijn stoel wanneer hij hoort dat hij gewonnen heeft: “Geweldig! Wij hebben nog geen vakantie geboekt, dus dit komt goed uit!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jacqueline en Niek wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 4891 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Krimpen aan den IJsse
l
Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn