Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jacob en Henny uit Rouveen winnen 25.000 euro en gloednieuwe auto bij Postcode Loterij

Jacob en Henny uit Rouveen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7954 GW (Goudenregenstraat) is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

Bijzonder is dat Jacob en Henny als enige deelnemers van de Postcode Loterij meespelen op de postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar Jacob en Henny.

Jacob en Henny zijn blij verrast: “Wat een geweldig bedrag en ook nog eens een prachtige auto! Onze kleinzoon loopt stage in Nieuw-Zeeland dus wellicht gaan we hem opzoeken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dat lukt.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op social media
De uitzending van de uitreiking in de Goudenregenstraat in Rouveen is op zondag 5 november te zien op de Facebookpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn