Amsterdam,
09
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ivonne (63) uit Deventer zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 149.692 euro

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Ivonne (63) uit de Rijsterborgherweg in Deventer. Door met drie loten mee te spelen, wint zij 149.692 euro. Het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Ivonne ziet Winston aankomen en doet de deur open in haar badjes. “Ik zag jullie op onze galerij en je komt ook nog eens mijn kant op. Het zal toch niet?”

Winston verraste Ivonne in haar woonkamer met het geweldige bedrag. Ivonne: “Ongelooflijk, wat een bedrag. Ik geloof het nog steeds niet. Wat een gekke ervaring. Ik dacht dat ik nooit geluk had!”

Ook buren uit Deventer winnen mee
Ivonne ontvangt dit geldbedrag omdat Willem uit Waalwijk dit bedrag in de finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Ivonne uit Deventer was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen: hetzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7412 VA (Rijsterborgherweg). Omdat Ivonne meespeelt met drie loten, delen twee loten ook nog eens mee in de 139.000 euro die onder de rest van de postcode wordt verdeeld. In totaal winnen er 22 deelnemers die meespelen met de postcode. Zij winnen een bedrag van 5.346 euro of 10.692 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn