Amsterdam,
10
september
2017
|
23:25
Europe/Amsterdam

Isa (21) uit Den Haag debuteert als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Isa de Bruin (21) uit Den Haag was vanavond te zien als Koffermeisje in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Ze was vanavond de eerste van de vijf finalisten die in een gouden jurkje de studiotrap afliep. Samen met Barbara (22) uit Amsterdam, Simone (19) uit Borculo, Lisa (19) uit Mijdrecht en Minoek (19) uit De Kwakel is Isa in de race om Koffermeisje van het spelprogramma te worden in het voorjaar van 2018.

De vijf finalisten draaien ieder één keer mee als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht. Na de laatste aflevering op 8 oktober kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares zal in het voorjaar van 2018 een heel seizoen te zien zijn als een van de 26 Koffermeisjes in Miljoenenjacht.

Isa, die met koffernummer 10 de studiotrap af mocht, kijkt met een tevreden gevoel terug op haar debuut als Miljoenenjacht-Koffermeisje: “Ik heb echt zo genoten! Het was super om in een studio te staan. Dat had ik nog nooit eerder gedaan. De andere Koffermeiden waren heel aardig voor me. Tot mijn verbazing was ik helemaal niet zenuwachtig gedurende de uitzending. Mijn grootste angst was om met mijn koffertje van de showtrap te vallen. Gelukkig is dat geen werkelijkheid geworden!”

Hoofdprijs Miljoenenjacht gaat naar inwoner Vijfhuizen
Isa zag hoe een inwoner uit Vijfhuizen in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde aan de desk met Linda de Mol en 159.000 euro won.

Over de wedstrijd
Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.

Isa uit Den Haag wist 1.256 stemmen te verzamelen en stootte tijdens de selectiedag door naar de Top-5. Na de laatste uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht op 8 oktober gaan de stembussen weer open en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn