Amsterdam,
25
maart
2020
|
10:50
Europe/Amsterdam

Inwoners Breda winnen 112.500 euro bij Postcode Loterij  

Geen feestelijke prijsuitreiking, wel verraste winnaars 

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4814 AX (straat: Tramsingel) in Breda. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. Breda viel eerder ook al in de prijzen. In november verdeelde de Postcode Loterij 25.000 euro over twee gelukkige deelnemers die meespeelden met postcode 4839 AL. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.  

Gaston blijft even thuis 
Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Breda zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (4 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

De 23-jarige Dion valt dubbel in de prijzen: hij wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Ik ben heel blij! Ik ben thuis mijn scriptie aan het schrijven, dus dit is heel fijn nieuws zo tussendoor.”

100 dagen samen winnen
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 maakt de Postcode Loterij iedere dag een postcode bekend waar een PostcodeStraatprijs op is gevallen. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagenpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn