Amsterdam,
16
november
2017
|
12:48
Europe/Amsterdam

Inwoners Zwolle winnen 87.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij in Zwolle. Op postcode 8016 EL (de straat Provincieroute) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (1 winnaar)
- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Jan en Kim winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “Wat een mooi geldbedrag, en wat komt de prijs goed van pas. Er is een kindje op komst en onze wasmachine is net kapot gegaan. Daarnaast zouden we graag op een lange vakantie gaan.”

Hein wint 12.500 euro en nam samen met zijn vrouw Wilhelmina de cheque in ontvangst: “Mijn vrouw is pas geopereerd, dus voordat we plannen maken moet haar gezondheid eerst op orde zijn. Wel zouden we een reisje naar een natuurreservaat fantastisch vinden.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking in de Provincieroute in Zwolle is op vrijdag 17 november om 19:50 uur te zien bij een aflevering van ‘Winnen Doe Je Bij…’ op RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn