Amsterdam,
01
januari
2018
|
23:38
Europe/Amsterdam

Inwoners Zierikzee winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4301 CD (de straat Havenpark) in Zierikzee. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij zojuist tijdens de late editie van RTL Boulevard bekend. De winnaars delen de geldprijs met elkaar. 

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Zeeland in de prijzen
De inwoners van Zierikzee zijn niet de enige Zeeuwen die op nieuwjaarsdag 2018 in de prijzen vallen. Ook in IJzendijke (postcode 4515 GC) en Kloetinge (postcode 4481 DM) viel een Buurt-Ton.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen valt op Fries dorp
De PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro is gevallen op postcode 9261 XC (Industrieweg) in het Friese Eastermar. Dat werd zojuist in dezelfde uitzending van RTL Boulevard bekendgemaakt. Twee deelnemers die meespelen met deze postcode verdelen met elkaar de helft van de PostcodeKanjer (26,95 miljoen euro). Nog nooit waren de gewonnen bedragen zo hoog; zij winnen ruim 8,9 miljoen euro en ruim 17,9 miljoen euro. Beide deelnemers zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn