Amsterdam,
18
september
2019
|
17:31
Europe/Amsterdam

Inwoners Zaandam winnen 187.500 euro bij Postcode Loterij

“Van deze prijs gaan we met de hele familie naar Suriname”

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Zaandam. Op hun postcode 1509 EG (straat Bolksbeek) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars maandag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (3 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ad (85) wint 50.000 euro én de BMW. Hij is blij verrast: “Mijn vrouw Frieda en ik zeiden gisteren nog tegen elkaar dat onze auto aan vernieuwing toe was, en nu krijgen we er zo maar één! Van het bedrag gaan we onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen er een dagje mee op uit nemen. Dat is een hele club inmiddels. Leuk om dat met ze te kunnen doen.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn