Amsterdam,
25
november
2021
|
08:28
Europe/Amsterdam

Inwoners Zaandam winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met Miljoenennacht

Samenvatting

Dat was lekker wakker worden voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1504 AP (straat: Kloosterven) in Zaandam. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gisterochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De 22 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 33.333 euro tot 100.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Annie wordt verrast met een cheque van 33.333 euro. Zij reageert blij verrast: "Ik heb kinderen én kleinkinderen, dus ik ga de prijs lekker delen!"

Ook Roberto wint een bedrag van 33.333 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik ga een cadeau kopen want mijn vrouw is jarig!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn