Amsterdam,
30
november
2020
|
12:24
Europe/Amsterdam

Inwoners Winssen winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Winssen. Op postcode 6645 AX (straat: De Bongerd) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In totaal vallen er 34 deelnemers in de prijzen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

De gewonnen bedragen variëren van 23.809 tot 71.428 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee de winnaar meespeelt in de Postcode Loterij. 

Antoine en Miranda winnen 71.428 euro en zijn blij verrast: “Meer dan een chocoladereep hebben we nooit gewonnen. En nu dit! Wat geweldig!”

Rick en Danielle nemen een cheque van 23.809 euro in ontvangst: “We zijn precies 10 jaar samen en dat moet gevierd geworden! En we hebben verbouwplannen, dus deze prijs komt zeker goed van pas.”

Gerard en Marian winnen ook 23.809 euro: “We waren wel toe aan wat goed nieuws. Geweldig hoor! We hebben drie kinderen, dus dat komt wel goed!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn