Amsterdam,
13
oktober
2020
|
15:49
Europe/Amsterdam

Inwoners Wijdenes winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een wel heel goede start van de week voor inwoners van Wijdenes. Op postcode 1608 HG (de straat Blokdijk) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars en overhandigde aan hen de cheques, op gepaste afstand.

In totaal vallen er acht deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Wijdenes. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 214.285 euro (1 winnaar), 142.857 euro (4 winnaars) en 71.428 euro (3 winnaars), afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Siem (64) wint 71.428 euro en is blij verrast: “Wat fantastisch! Ik ben mijn boerenbedrijf aan het overdragen aan mijn zoon. Wie weet kan ik nu iets sneller stoppen!”

Cor-Jan (60) wint 142.857 euro: “Ik ben fanatiek paukenspeler en ik verhuur mijn instrumenten aan fanfare orkesten. Deze orkesten hebben het in deze tijd moeilijk. Met dit bedrag kan ik een aantal orkesten wellicht een handje helpen!”

Rob (57) ontvangt een cheque van 71.428 euro: “Geweldig! We zijn bezig met het huis en het terrein eromheen moet opnieuw worden ingericht. Daar gaat dit bedrag zeker bij helpen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn