Amsterdam,
20
september
2019
|
17:26
Europe/Amsterdam

Inwoners Wekerom winnen 175.000 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Wekerom. Op hun postcode 6733 BC (Evekinkweg) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars woensdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)

- 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Wim (29) en zijn vrouw winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “Dit was een bijzondere en hele leuke verrassing! Ik was zelf niet aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen, dat heeft mijn vrouw gedaan. We gaan er denk ik een mooi feestje van geven voor vrienden en familie!”

Jan (47) en zijn vrouw winnen 25.000 euro. Ook hij was op het moment van uitreiking niet thuis; zijn vrouw en dochter namen de cheque in ontvangst. Jan: “Heel mooi nieuws was het toen ik werd geappt door mijn vrouw! Concrete plannen hebben we nog niet. Ik wil in ieder geval een andere telefoon. Dat moet wel lukken van dit bedrag!”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn