Amsterdam,
15
oktober
2020
|
16:17
Europe/Amsterdam

Inwoners Vorstenbosch winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Samenvatting

Een bijzondere dag voor inwoners van Vorstenbosch. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste woensdag vijftien deelnemers die meespelen met postcode 5476 KK (Schoolstraat) met de 1 Miljoenprijs. De vijftien deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van deze prijs. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 5476.

Quinty Trustfull verraste de winnaars middels een videogesprek met cheques van 100.000 euro (1 winnaar), 50.000 euro (2 winnaars) en 25.000 euro (12 winnaars). De uitreiking van Vorstenbosch is hier te zien.

Ronnie weet wel raad met zijn prijs: “Ik wil graag een nieuw mondstuk voor mijn saxofoon! Verder ben ik de badkamer aan het verbouwen.”

Peter en zijn vrouw reageren enthousiast: “We zijn bijna 25 jaar getrouwd. We willen als het weer kan een mooie reis met de kinderen gaan maken. Dus deze prijs komt heel goed van pas!”

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro
Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 5476. De wijkwinnaars winnen per lot 705 euro als ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars worden per brief op de hoogte gesteld van hun prijs en ontvangen het gewonnen bedrag binnen vier weken op hun bankrekening.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 100 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn