Amsterdam,
30
december
2020
|
13:15
Europe/Amsterdam

Inwoners Vollenhove winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Vier winnaars verdelen 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor vier inwoners van Vollenhove. Op postcode 8325 PE (straat: Oppen Swolle) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars middels een videogesprek.

De vier deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 200.000 euro tot 400.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Grietje en Hilco spelen ieder afzonderlijk mee met de Postcode Loterij en winnen samen opgeteld 600.000 euro. Grietje weet niet wat haar overkomt: “Allemachtig, ik kan het niet geloven!”

Hilda werd verrast met een cheque van 200.000 euro. Zij weet wel raad met haar prijs: “We willen heel graag met de kinderen naar Disneyland Parijs. Dat wilden we eigenlijk dit jaar al doen, maar dat ging natuurlijk niet. Van dit bedrag kunnen we straks wel een aantal keer!”

Ook Sjef werd verrast met een cheque van 200.000 euro: “We willen op reis naar Canada als het weer kan!”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Vollenhove is aanstaande donderdag vanaf 20.30 uur te zien in de Oud & Nieuw Special van The Masked Singer op RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
Op 1 januari 2021 valt ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro. De helft van het bedrag is voor deelnemers die meespelen met de winnende postcode (4 cijfers én 2 letters), de andere helft wordt verdeeld over de wijk waarvan de postcode begint met dezelfde vier cijfers. Tot 1 januari 2.00 uur kunnen mensen een lot kopen via www.postcodeloterij.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn