Amsterdam,
01
januari
2019
|
20:06
Europe/Amsterdam

Inwoners Vollenhove winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Acht geluksvogels spelen mee op postcode 8325 HP

Acht bewoners van de straat Kade in Vollenhove kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op postcode 8325 HP de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen met elkaar dit bedrag. Ieder meespelend lot is 100.000 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws. 

Gerben en José winnen ieder 100.000 euro. “Waanzinnig! Gisteravond om tien voor twaalf hebben we nog een extra lot gekocht. En nu staan we hier met 2 ton in onze handen. Bizar!”

Lyn wint 200.000 euro. “Wat een verrassing! Eergisteren was ik uitgerekend, ik ben heel blij dat ik de prijs nu zelf in ontvangst kan nemen. Dit is toch ongelooflijk!”

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt op Gronings dorp Glimmen  
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. De winnende postcode werd zojuist in RTL Boulevard bekendgemaakt. Het gaat om postcode 9756 AK. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton op 20 postcodes en verdelen in totaal drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn