Amsterdam,
05
juli
2022
|
14:44
Europe/Amsterdam

Inwoners Vleuten winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Bijzondere verrassing voor winnaars Postcode Loterij tijdens Goed Geld Gala

Samenvatting

Een grote verrassing voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3452NR (straat: Kaapse Bossen). Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé verrasten de gelukkige winnaars tijdens het Postcode Loterij Goed Geld Gala in het Beatrix Theater in Utrecht met de cheques.  

De vijftien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 58.824 euro tot 117.647 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Tijdens het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij staat men stil bij de miljoenenopbrengst die vorig jaar bij elkaar is gespeeld door de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. 331,9 miljoen euro voor goede doelen gaat naar een grote verscheidenheid van organisaties die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld.

Moon, een van de winnaars uit Vleuten: ''Ik ben al heel lang niet weggeweest. Dankzij de prijs die ik gewonnen heb kan ik eindelijk met mijn zoontje lekker op vakantie.

Ook Ingrid kan het geld goed gebruiken: ''We hebben een hondje, Pien. Ze is afgelopen jaar onze steun en toeverlaat geweest. Daarom willen we misschien nog een hondje kopen, zodat Pien een vriendinnetje heeft''.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn