Amsterdam,
03
januari
2021
|
19:45
Europe/Amsterdam

Inwoners Vlaardingen winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Mooie start van 2021 voor 21 winnaars met postcode 3133 AB

Samenvatting

Het jaar begint vandaag spetterend voor 21 bewoners van de Abel Tasmanlaan in Vlaardingen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld en Jamie Trenité maakten zojuist in RTL Boulevard bekend dat op hun postcode 3133 AB de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen.

In totaal vallen er 21 deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Vlaardingen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 35.714 tot 107.142 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Caroline wint 71.428 euro en reageert enthousiast: “Geweldig! Dat wordt een nieuwe keuken.”

Annelies werd verrast met een cheque van 35.714 euro: “Daar kan ik echt een mooie auto van kopen!”

Ringo en Vinice winnen 35.714 euro en weten wel raad met hun prijs: “We zijn aan het sparen voor een nieuw huis. Dit bedrag kan mooi in het spaarpotje!”

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro valt in Zuid-Holland
Gisteren werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn