Amsterdam,
24
november
2017
|
10:45
Europe/Amsterdam

Inwoners Vlaardingen winnen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij in Vlaardingen. Op postcode 3136 CT (Louise Henriettestraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Woensdag werden zij door prijswinnaarbegeleider Bea Post verrast met de cheque. Vorig jaar juni viel Vlaardingen ook al in de prijzen. Toen viel de Buurt-Ton op postcode 3132 SX en wonnen acht deelnemers samen 100.000 euro.

Vijf winnaars winnen ieder 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Petra wint 25.000 euro én een nieuwe BMW: “Wat geweldig! Ik ben verhuisd en speel nog mee op mijn oude postcode. Én ik heb ook nog eens de auto gewonnen. Wat een geluk!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn