Amsterdam,
20
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Velserbroek winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een van de geluksvogels ontvangt ook BMW cabrio

Drie bewoners van de Pijpbloem in Velserbroek zijn afgelopen week verrast door prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loterij, Bea Post. Op hun postcode 1991 KN is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Een van de winnaars wint daarnaast een BMW cabrio.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Ron (55) wint 50.000 euro en een BMW cabrio. Deze auto wordt onder de winnaars van deze Straatprijs verloot. Ron is blij verrast: “Wow. Dit is wel heel fijn thuiskomen na een dag werk! Van dit geld zou ik heel graag een camper kopen. Tenminste, dat was mijn plan voordat ik hoorde dat ik óók nog een BMW cabrio heb gewonnen! Nu weet ik het even niet meer. Eerst de boel maar eens laten bezinken.”

Wendy (34) wint 25.000 euro: “Wat ben ik hier blij mee! Dit kunnen we erg goed gebruiken voor ons huis en voor onze vakantie.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn