Amsterdam,
27
september
2020
|
21:44
Europe/Amsterdam

Inwoners Utrecht winnen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Een mooie prijs voor vijftig inwoners van Utrecht. In de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ maakte Linda de Mol bekend dat Maaike (63) uit Utrecht met de vakprijs van 500 euro naar huis gaat nadat een andere deelnemer – Jan uit Oldelamar – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Dat betekent goed nieuws voor Maaike, haar vier vakgenoten én de 45 overige kandidaten die vanwege de coronaproof opzet van de show niet in de studio aanwezig konden zijn. Zij ontvangen allen 500 euro.

Maar dat is nog niet alles. Naast de 500 euro wint Maaike óók nog eens 1.000 euro. Ze wist namelijk ook nog een plek aan de desk in de volgende ronde te bemachtigen. Helaas moest ze in die ronde als eerste het spel verlaten. Zij wint daardoor nog eens 1.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Oldelamer
Een inwoner uit Oldelamer speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 168.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn