Amsterdam,
17
augustus
2020
|
10:16
Europe/Amsterdam

Inwoners uit Wezep winnen samen 225.000 euro bij de Postcode Loterij

Samenvatting

Acht deelnemers van de Postcode Loterij uit Wezep die meespelen met de postcode 8091KE (Ericastraat) zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op deze postcode is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (7 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Patrick en Miriam winnen 25.000 euro en weten wel raad met hun prijs: “Dat wordt een nieuwe vloer en badkamer! We willen ook graag op vakantie naar Ibiza.”

Ook Willy werd verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij reageert blij verrast: “Ik heb veel kinderen en kleinkinderen dus dat komt wel goed!”

Gerwin was niet alleen de gelukkige winnaar van 25.000 euro maar won ook een gloednieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Geweldig! Ik hou van vissen in het buitenland, dat kan ik nu mooi vaker gaan doen!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Ericastraat in Wezep was op 16 augustus te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn