Amsterdam,
10
september
2019
|
15:33
Europe/Amsterdam

Inwoners Tilburg winnen 575.000 euro bij Postcode Loterij

“We gaan onze huwelijksreis van 25 jaar geleden overdoen”

Een grote verrassing voor 21 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 5045 KX (Mastenbroekstraat) in Tilburg. Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Loterij verraste de gelukkige winnaars maandag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 50.000 euro (3 winnaars)
  • 25.000 euro (16 winnaars)
  • 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Marina (58) en haar echtgenoot winnen 25.000 euro. Ook hun 26-jarige zoon Tim valt in de prijzen met zijn lot: hij wint 25.000 euro én een gloednieuwe BMW. Marina: “Wie had dit verwacht! Toen ze voor de deur stonden dacht ik dat het een bezorger was van een Postcode Loterij-fiets. Totdat die twee cheques tevoorschijn kwamen. Onze zoon viert momenteel vakantie in Turkije. We hebben hem gefacetimed om het goede nieuws te vertellen. Vooral die auto komt goed van pas. Zijn vriendin heeft zijn huidige auto onlangs in de prak gereden.”

Henry en zijn vrouw winnen 12.500 euro. Henry: “We zaten net een broodje kaas te eten toen de deurbel ging en de Postcode Loterij op de stoep stond. We zijn binnenkort 25 jaar getrouwd. Van het geld willen we onze huwelijksreis naar het Caraïbisch gebied overdoen. We plakken daar misschien nog een reis naar Amerika aan vast. En als er geld overblijft kunnen we nieuwe computers aanschaffen. Samen met onze drie zoons hebben we een gedeelde hobby: online gamen. Kortom, dit bedrag krijgt een mooie bestemming!”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn