Amsterdam,
18
juli
2018
|
12:07
Europe/Amsterdam

Inwoners Tilburg winnen 237.500 euro bij Postcode Loterij

“Die cruise van Rotterdam naar Spanje gaan we nu zeker maken!”

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij in Tilburg. Op postcode 5013 BK (Melis Stokestraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. De gelukkige winnaars werden gisteren door de Postcode Loterij verrast met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 37.500 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Roel (33) en Anne winnen 25.000 euro en zijn blij verrast. Anne vertelt: “Deze prijs komt op een ontzettend goed moment. Binnenkort verwachten wij een kindje dus daar kunnen we deze geldprijs heel goed bij gebruiken.”

Thea (54) wint 25.000 euro én de BMW en is heel erg blij: “Mijn vriend en ik hebben het laatst gehad over een cruise van Rotterdam naar Spanje. Dat lijkt ons geweldig. Die reis gaat er nu wel komen!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn