Amsterdam,
22
december
2021
|
12:57
Europe/Amsterdam

Inwoners Tholen winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met Miljoenennacht

Samenvatting

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4691 LV in Tholen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste gisteren de gelukkige winnaars met de cheques.

De acht deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 111.111 euro tot 222.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Lysbeth wordt verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageert blij: “We willen al vijf jaar verhuizen naar Portugal. Het is zo’n fantastisch land. In juli ga ik met pensioen, dus dan zou het kunnen!”

Ook Nelly wint 111.111 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: “Ik wil graag een nieuwe badkamer of het huis uitbouwen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn