Amsterdam,
16
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Stein winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twee bewoners van de Hoppenkampstraat in Stein. Op hun postcode 6171 VN is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de apriltrekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Eén bewoner wint 80.000 euro, de ander wint 20.000 euro. De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Ria (63) wint 20.000 euro en is blij verrast: “Ik kreeg vandaag een brief met het goede nieuws. Wat een verrassing, ik kon het eigenlijk niet geloven! Ik speel al sinds de oprichting van de Postcode Loterij mee, voor de goede doelen. En nu val ik zelf in de prijzen! Van het geld neem ik mijn dochter lekker mee uit winkelen. En mijn kleinkinderen krijgen ook wat.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de Straatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn