Amsterdam,
18
september
2019
|
17:17
Europe/Amsterdam

Inwoners Son en Breugel winnen 637.500 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij in Son en Breugel. Op hun postcode 5691 ZJ (straat De Wadden) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (5 winnaars)
- 25.000 euro (14 winnaars)
- 12.500 euro (3 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Els (56) wint 25.000 euro en de gloednieuwe BMW. Ze blikt terug op de feestelijke uitreiking: “Dat was even schrikken! Als Gaston voor je deur staat ga je fantaseren wat je kan hebben gewonnen. Ik speel mee met één lot inclusief verdubbelaar, dus 25.000 euro schoot wel door mijn hoofd. Maar een auto!? Nee, wow. Van het geld kan ik mooi mijn ondertanden laten behandelen. Ik ben een tandenknarser en heb onlangs de bovenkant laten doen. De onderkant hebben we even uitgesteld, want het is een aardige uitgave. Dit is dus een ontzettende meevaller!”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn