Amsterdam,
08
april
2018
|
21:40
Europe/Amsterdam

Inwoners Sint Pancras slepen 25.000 euro in de wacht bij tv-show Miljoenenjacht

Een mooie prijs voor de vijftig inwoners van Sint Pancras die zojuist bij RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Alle deelnemers uit het vak Sint Pancras wonnen 500 euro nadat Eveline uit Nijmegen de geldprijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel. De prijs kwam terecht bij Jeanne (62) uit Sint Pancras waardoor het hele vak won. Naast de 500 euro namen de inwoners ook het studiocadeau, een Jamie Oliver Allrounder BBQ, mee naar huis.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenotenom verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Sint Pancras uit postcodegebied 1834 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Oldenzaal
Een inwoner uit Oldenzaal speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 270.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn