Amsterdam,
01
januari
2019
|
18:38
Europe/Amsterdam

Inwoners Sevenum winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Tien geluksvogels spelen mee op postcode 5975 XE

Tien deelnemers van de Postcode Loterij uit Sevenum kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op postcode 5975 XE (Zadelmakerstraat) de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen met elkaar dit bedrag. Ieder meespelend lot is 83.333 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws.

Stef en zijn vriendin winnen 83.333: “Geweldig! We gaan trouwen, dit geld komt ontzettend goed van pas.”

Anette heeft twee loten en wint daarom 166.666 euro. “Wat een verrassing! Met dit bedrag ga ik een nieuwe auto kopen en natuurlijk mijn kinderen blij maken.”

Eerder vandaag viel de provincie Limburg ook al in de prijzen. Zowel in Schinveld als in Roermond viel een Buurt-Ton van de Postcode Loterij.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt op Gronings dorp Glimmen
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakte de Postcode Loterij vandaag bekend dat het Groningse dorp Glimmen met wijkcode 9756 in de prijzen valt. De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton op 20 postcodes en verdelen in totaal drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn