Amsterdam,
17
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Rotterdam winnen 62.500 euro bij Postcode Loterij

“Ik kan nu een nieuw leven opbouwen”

Goed nieuws voor twee bewoners van de Oost-Sidelinge in Rotterdam. Op hun postcode 3043 JP is in de junitrekking van de Postcode Loterij de PostcodeStraatprijs gevallen. De winnaars werden afgelopen donderdag verrast met het goede nieuws door Gina Maria, de zomervervanger van ambassadeur Gaston Starreveld.

Een van de gelukkigen wint 12.500 euro, de andere wint 50.000 euro én een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt onder de winnaars van deze Straatprijs verloot.

In het bijzijn van haar moeder, zusje en buren, neemt Kim (27) de prijs in ontvangst en barst in tranen uit: “Dit is niet te bevatten. Ik studeer nog en zit financieel erg krap. Deze prijs verandert mijn leven, want ik ben nu in één klap uit de schulden. Ik heb een dochtertje en kan nu met haar een nieuw leven opbouwen. Ik ben hier super gelukkig mee.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking op Facebook
De uitzending van de uitreiking in de Oost-Sidelinge in Rotterdam is zondag 23 juli te zien op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn