Amsterdam,
09
maart
2020
|
11:36
Europe/Amsterdam

Inwoners Rotterdam opnieuw in de prijzen bij Postcode Loterij

Elke dag een Straatprijs, 100 dagen lang

Samenvatting

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de postcode 3067 LC (Jacob van Campenplein). Op die postcode is namelijk opnieuw de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Een klein jaar geleden verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de winnaars van de Straatprijs. Deze week bezocht hij de gelukkige winnaars opnieuw met het goede nieuws. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen: 
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (2 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Rosan wint 25.000 euro en vertelt blij: “Ik wilde met mijn vriendinnen van het gewonnen geld naar Curaçao. Dat is er niet van gekomen omdat ik druk bezig was met mijn motorrijbewijs. Dit keer wil ik een nieuwe motor kopen!”

Fred won vorige keer een auto, dit keer heeft hij weer een auto gewonnen en 50.000 euro in ontvangst genomen. “Vorige keer had ik een deel van het geld gedoneerd. Dit keer ga ik weer een deel van het geld doneren en misschien de “oude” auto inruilen voor de nieuwe.”

Zie hier het persbericht van vorig jaar.

100 dagen PostcodeStraatprijs 
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 is het 100 dagen feest. In deze periode maakt de Postcode Loterij namelijk iedere dag een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagenpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn