Amsterdam,
17
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Roosendaal winnen 275.000 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4707 SR in Roosendaal. Op de bijbehorende straat Bokberg is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Dinsdag werden de geluksvogels verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Roosendaal viel eerder dit jaar ook al groot in de prijzen bij de Postcode Loterij.

Afgelopen dinsdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (9 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Toos is de gelukkige en mag deze auto, naast een bedrag van 25.000 euro, in ontvangst nemen. Toos: “Dit komt enorm goed van pas. Ik heb veel operaties ondergaan dus ik zou graag een goede boxspring willen kopen, zodat ik goed kan liggen.”

Janus en Diny winnen 25.000 euro. Zij zijn zestig jaar getrouwd en willen van dit bedrag een mooi feest geven.

Leroy (26) wint ook 25.000 euro en is blij verrast: “Dit komt mooi van pas voor het nieuwe huis waarnaar mijn vriendin en ik op zoek zijn!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Bokberg in Roosendaal is op vrijdag 18 augustus te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Roosendaal eerder in de prijzen
In januari van dit jaar viel de PostcodeStraatprijs ook al in Roosendaal. Toen wonnen twee bewoners van de Gerard ter Borschstraat ieder 25.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn