Amsterdam,
14
januari
2019
|
14:44
Europe/Amsterdam

Inwoners Roosendaal winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Zeven deelnemers van de Postcode Loterij, die meespelen met postcode 4707 KM (Da Costaflat in Roosendaal), zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op die postcode is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Roosendaal viel twee weken geleden ook al in de prijzen. Op 1 januari van dit jaar viel de Buurt-Ton van de Postcode Loterij in de straat Panneboeter.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Nico en zijn vrouw Annie zijn blij verrast: “Wat een geweldige verrassing deze prijs! Wij hebben in Las Vegas onlangs onze bruiloft opnieuw gevierd. We vinden deze stad fantastisch. Van het prijzengeld boeken we dan ook snel weer een reisje die kant op.”

De zusjes en tevens buren Marleen en Hannie vielen ook in de prijzen. Beide wonnen 25.000 euro, Hannie won daarnaast ook nog een gloednieuwe BMW. Van het prijzengeld gaan ze op vakantie naar het Zwarte Woud in Duitsland.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Da Costaflat in Roosendaal is op donderdag 31 januari te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn