Amsterdam,
13
september
2019
|
15:31
Europe/Amsterdam

Inwoners Roosendaal winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Roosendaal. Op hun postcode 4706 JH (Eleolietdijk) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars donderdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:- 50.000 euro (2 winnaars)- 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Brigitte (53) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Wat komt dit op een enorm goed moment! Afgelopen jaar heb ik dankzij mijn man een nieuwe nier gekregen. En dan nu deze prijs, terwijl we ook pas sinds afgelopen jaar weer zijn gaan meespelen met de Postcode Loterij. Dit gaan we vieren met een lekker etentje buiten de deur.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn