Amsterdam,
24
november
2017
|
10:48
Europe/Amsterdam

Inwoners Roosendaal winnen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Roosendaal. Op postcode 4702 SP (Stoopstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Woensdag werden zij door prijswinnaarbegeleider Bea Post verrast met de cheque. De PostcodeStraatprijs valt dit jaar voor de derde keer in Roosendaal.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (3 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Janine is blij verrast: “Ik ga meteen mijn man bellen! Wat geweldig. 25.000 euro én een nieuwe auto!”

Prijzenregen in Roosendaal
De PostcodeStraatprijs viel dit jaar al twee keer eerder in Roosendaal. In de maand juli viel de Straatprijs op postcode 4707 SR (de straat de Bokberg). Tien deelnemers vielen toen in de prijzen. Januari dit jaar viel de Straatprijs op postcode 4703 NP (Gerard ter Borchstraat). Toen wonnen twee deelnemers een bedrag van 25.000 euro.

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn