Amsterdam,
26
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Roermond winnen 510.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz loopt op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij in je straat. Dit overkwam zojuist inwoners uit Roermond die meespelen met postcode 6042 LH (Ridder van Asenrodeweg). Inwoner Ton (70) is de hoofdwinnaar: door met twee loten mee te spelen met de Postcode Loterij wint hij 291.428 euro. Het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ook zijn vier buren die met dezelfde postcode meespelen winnen mee. Zij ontvangen bedragen van 36.428 tot 72.857 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meedoen met de Postcode Loterij.

Ondanks dat buurtbewoners Winston al in de straat opmerkten, hadden Ton en zijn vrouw nog niets in de gaten. Winston verraste Ton en zijn vrouw in hun woonkamer met het geweldige bedrag. Stomverbaasd kijken ze naar het bedrag. “Is dit echt waar? Nu kan ik misschien wel stoppen met werken.” 

Ook buren uit Roermond winnen mee
Ton en zijn buren ontvangen dit geldbedrag omdat Eduard uit Bladel een bedrag in de finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis en laat bovendien zijn buren mee winnen. Ton uit Roermond was deze keer de gelukkige, samen met een inwoner uit Amsterdam. 

Met één lot zou Ton 255.000 euro winnen net als Eduard in de studio. Ton speelt echter met twee loten mee in de Postcode Loterij. Dit tweede lot deelt ook mee in de 255.000 euro die onder de rest van de postcode wordt verdeeld. In totaal wint hij dus een geldprijs van 291.428 euro. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn