Amsterdam,
22
november
2018
|
11:02
Europe/Amsterdam

Inwoners Rijnsburg winnen 1,2 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zes gelukvogels spelen mee met postcode 2231 EM

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij uit Rijnsburg die meespelen met postcode 2231 EM (Smidstraat). Op die postcode is de Buurt-Ton gevallen. Deze Postcode Loterijwinnaars hebben extra veel geluk: zij mogen een jaar lang élke maand dit bedrag met hun postcode verdelen.

Gistermiddag werden de gelukvogels door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast.Eén winnaar wint 28.571 euro per maand, vijf winnaars winnen 14.286 euro per maand.

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Op je 83ste naar Japan
Wim (80) en zijn vrouw nemen een cheque van 14.286 euro in ontvangst. Wim: "Zo zit je te lunchen en dan staat Gaston opeens op de stoep! We kijken graag foto's terug van vroeger. Hierdoor bedachten we dat we graag nog een keer terug willen naar Noorwegen. Dat kan nu!"

De 83-jarige Dienie wint ook 14.286 euro per maand en heeft wilde plannen: "Geweldig zeg! Ik zou graag samen met mijn nieuwe vriend een reis maken. Mijn droom is om met de trein naar Japan te gaan. Maar als de gezondheid dat niet toelaat, dan is Oostenrijk of Zwitserland een mooi alternatief."

Annie (85) kan haar ogen niet geloven als ze de cheque uit de gouden envelop trekt: "Wat geweldig: hier heb ik altijd van gedroomd! Hiervan ga ik lekker mijn badkamer opknappen."

De dochter van winnares Gerda neemt de grootste cheque in ontvangst voor haar moeder. Gerda ontvangt elke maand 28.571 euro. Dochterlief stelt haar moeder telefonisch op de hoogte van het goede nieuws en ze laat weten graag haar kinderen mee uit eten te nemen om het te vieren.

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten. In de maand oktober wonnen twee postcodes in Nederland een bijzondere Buurt-Ton. De winnaars winnen niet één keer 100.000 euro met elkaar, maar mogen een jaar lang élke maand dit bedrag met elkaar verdelen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn