Amsterdam,
11
mei
2018
|
15:39
Europe/Amsterdam

Inwoners Raamsdonksveer winnen 337.500 euro bij Postcode Loterij

Tien bewoners van het Anna Bijnsplein in Raamsdonksveer zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode is in de apriltrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (6 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Babs wint 25.000 euro en dat bedrag komt goed van pas. “Mijn dochter loopt stage bij een reisbureau in Ecuador en daar willen we zo graag naartoe. Dat kan nu. Wat een geluk!”

Wim en Wendy zijn blij verrast wanneer ze zien dat zij ook in de prijzen zijn gevallen. “De spanning liep op toen we Gaston bij de buren naar binnen zagen gaan. Wat zijn we blij dat hij ook bij ons aanbelt! We gaan van dit bedrag een mooie reis maken met ons gezin.”

Cor en Frieda winnen 75.000 euro. Wanneer ze van Gaston ook nog eens de sleutel van een gloednieuwe auto overhandigd krijgen, zijn ze door het dolle heen. “Geweldig!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op het Anna Bijnsplein in Raamsdonksveer is op vrijdag 1 juni te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn