Amsterdam,
09
november
2020
|
13:10
Europe/Amsterdam

Inwoners Oude-Tonge winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Oude-Tonge. Op postcode 3255 AE (straat: Jozefdreef) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In totaal vallen er 18 deelnemers in de prijzen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

De gewonnen bedragen variëren van 47.619 tot 95.238 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee de winnaar meespeelt in de Postcode Loterij.

Annie en Huub winnen 47.619 euro en zijn blij verrast: “We willen heel graag (als het weer kan) een mooie reis naar Amerika maken. Ook zouden we graag nog eens afreizen naar Nieuw-Zeeland. Dat vonden we zo’n prachtig land!”

Aad en Thea winnen maar liefst 95.238 euro: “Heerlijk! We gaan van ons pensioen genieten en we zijn volgend jaar 40 jaar getrouwd. Dan willen we natuurlijk iets speciaals doen. Als het dan allemaal kan, maken we graag een mooie reis met onze kinderen en kleinkinderen.”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn