Amsterdam,
01
januari
2018
|
19:16
Europe/Amsterdam

Inwoners Oude-Tonge winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

26 geluksvogels spelen mee met postcode 3255 TR

26 bewoners van de Saturnuslaan in Oude-Tonge kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op hun postcode 3255 TR de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen dit bedrag met elkaar. Ieder meespelend lot is ruim 26.000 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 78.947 euro (3 winnaars)

  • 52.631 euro (7 winnaars)

  • 26.315 euro (16 winnaars

Een deelneemster die meespeelt met de winnende postcode staat te trillen op haar benen, voordat ze de envelop open mag maken. “We hebben zoveel wensen! Lekker met elkaar op vakantie, dat is er één. Ik sta hier met mijn twee kinderen en die willen dolgraag naar Egypte.” Als ze ziet dat ze een bedrag van 52.631 euro heeft gewonnen, is ze ontzettend blij. “Wat heerlijk! Nou, ze mogen naar Egypte hoor”, zegt ze tegen Gaston terwijl haar twee zoons hem een high five geven.

De uitreiking in Oude-Tonge was zojuist live te zien op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen valt in Friesland
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Zojuist werd in 5 Uur Live bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer is gevallen op wijkcode 9261. In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton vandaag maar liefst 25 keer en verdelen nog twee postcodes allebei een SuperPostcodeprijs van één miljoen euro. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn