Amsterdam,
31
juli
2018
|
16:51
Europe/Amsterdam

Inwoners Oud-Alblas winnen 75.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Oud-Alblas. Op hun postcode 2969 BL (de straat Westeinde) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij.

De drie deelnemers winnen ieder een bedrag van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ronald (30) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Toen ik hoorde dat we met onze postcode in de prijzen zijn gevallen, kon ik het niet direct geloven. 25.000 euro is een serieus bedrag! We zetten het op de spaarrekening, maar er komt vast een mooie bestemming voor.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn