Amsterdam,
10
september
2019
|
15:28
Europe/Amsterdam

Inwoners Oss winnen 175.000 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5341 PJ (Hertogin Clementiastraat) in Oss. Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Loterij verraste de gelukkige winnaars maandag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 37.500 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (5 winnaars)
  • 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

John (38) heeft 25.000 euro gewonnen en is blij verrast: “Geloof het of niet. Drie jaar geleden ben ik de Straatprijs misgelopen omdat ik vlak na mijn verhuizing mijn lot net had opgezegd. Dat zal me niet nog een keer overkomen, dacht ik toen. Ik heb onmiddellijk een nieuw lot aangemaakt op mijn nieuwe adres. Dít adres. En zie nu: ik win de Straatprijs alsnog! Wat een toeval. Het bedrag komt heel goed van pas. Er is nog genoeg te doen in ons nieuwe huis. En misschien blijft er dan nog wel wat over voor een lekkere vakantie.”

Ook Coen (35) wint 25.000 euro: “Ik speel pas sinds afgelopen december mee met de Postcode Loterij en dan nu dit! Fantastisch. Mijn vrouw en ik zijn hier een paar jaar geleden komen wonen, dus dit is een mooi meevallertje om in ons huis te stoppen. En we hebben twee zoontjes. Voor hun toekomst zetten we ook een bedrag apart.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn