Amsterdam,
05
januari
2021
|
19:55
Europe/Amsterdam

Inwoners Oostvoorne winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Mooie start van 2021 voor acht winnaars met postcode 3233 VP

Samenvatting

Het jaar begint spetterend voor acht bewoners van de Zeedistellaan in Oostvoorne. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull maakte zojuist in RTL Boulevard bekend dat op hun postcode 3233 VP de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen.

In totaal vallen er acht deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Oostvoorne. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen uiteenlopend van 71.428 tot 214.285 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij spelen in de Postcode Loterij.

Ine wint 142.857 euro en reageert blij: “Fantastisch! Ik zou 1 februari met pensioen gaan, maar misschien ga ik nu gelijk aanstaande maandag wel!”

Ook Cees en Marieke worden verrast met 142.857 euro: “We spelen al mee vanaf ons eerste mini-huisje. Geweldig dat we deze prijs nu winnen. We zijn ook nog eens 35 jaar samen en worden over twee maanden opa en oma. We gaan er een champagnemomentje van maken!”

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro valt in Zuid-Holland
Op 1 januari werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn