Amsterdam,
12
juli
2018
|
13:35
Europe/Amsterdam

Inwoners Oegstgeest winnen 300.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij in Oegstgeest. Op hun postcode 2341 BW (Duinzichtstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 37.500 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Bregje (45) is blij verrast: “Wat komt dit waanzinnig goed uit! We gaan verbouwen en dit geldbedrag helpt daar enorm bij. Fantastisch!”

Liesbeth (29) reageert geëmotioneerd. Zij wint 37.500 euro én de BMW: “We gaan in ieder geval de badkamer aanpakken, maar er zijn genoeg andere klusjes die in huis gedaan moeten worden. Wat is dit geweldig!”

Nicoline (53) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Ik ben aan het sparen voor de studie van mijn kinderen en dit helpt enorm. Verder ga ik zeker genieten van een mooie vakantie. Misschien gaan we naar de prachtige stranden van Bonaire!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn