Amsterdam,
03
maart
2019
|
21:42
Europe/Amsterdam

Inwoners Oegstgeest drie keer in de prijzen tijdens aftrap nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht

Oegstgeest viel wel drie keer in de prijzen in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Lida won een gloednieuwe BMW, Ruud speelde het finalespel aan de desk met Linda de Mol en ging naar huis met een bedrag van 18.000 euro en Marie won een wooncheque t.w.v. 5.000 euro.

Lida won de auto nadat zij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Lida ervoor om een koffer open te maken. Lida koos voor koffernummer 1 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer zat een gloednieuwe auto.

Lida reageert geëmotioneerd: “Ik sta niet graag in de spotlights, dus ik laat de plaats aan de desk aan mij voorbijgaan. Dat er nu een auto in de koffer blijkt te zitten, vind ik wel heel erg leuk! Linda, ik zal voortaan altijd aan je denken, als ik in de auto zit!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lida, Ruud en Marie wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 2343 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tablet naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn