Amsterdam,
13
februari
2020
|
11:01
Europe/Amsterdam

Inwoners Nootdorp winnen 1 Miljoenprijs bij Postcode Loterij

Zes winnaars krijgen ieder een cheque van 83.333 euro

Samenvatting

Groot feest in Nootdorp! Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste gisteren zes deelnemers die meespelen met postcode 2631 AV (Nieuwveenstraat) met een grote geldprijs. Op deze postcode is namelijk de 1 Miljoenprijs gevallen. Zes deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van de prijs. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de wijkcode 2631.

Gaston verraste de gelukkige winnaars gisteren ieder met een cheque van 83.333 euro. De uitreiking in de straat was live op Facebook te zien.

De kersverse 25-jarige huiseigenaar Mandy werd als eerste verrast met een cheque van 83.333 euro. Ze reageert geëmotioneerd: “Dit kan ik zo goed gebruiken! We hebben dit huis een jaar geleden gekocht en we hebben alles zelf opgeknapt. We zouden graag nog twee dakkapellen willen en de tuin moet nog gedaan worden. Verder heb ik eigenlijk ook een autootje nodig. Echt fantastisch!”

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro
Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 2631. De wijkwinnaars winnen per lot 111,74 euro als zij meespelen met het maximale aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars worden per brief op de hoogte gesteld van hun prijs.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft, het aantal verkochte loten in de wijk en de verdeling, die gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor de 1 Miljoenprijs van januari hebben deelnemers maximaal 10 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn