Amsterdam,
13
september
2019
|
15:29
Europe/Amsterdam

Inwoners Nispen winnen 750.000 euro bij Postcode Loterij

Joep: “Van dit geld wil ik naar de Olympische Spelen in Tokio”

Een grote verrassing voor 28 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4709 BE (straat Oostmoer) in Nispen. Hier is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Loterij verraste de gelukkige winnaars donderdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (21 winnaars)
- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Jeanine (49) wint 75.000 euro en heeft ook het geluk de BMW te winnen. Ze reageert blij verrast: “Wow, zo’n mooi bedrag en dan óók nog de auto! Wat een geluk. We gaan hiervan met het hele gezin een prachtige reis maken naar Brazilië.”

Sandra (56) wint 50.000 euro en reageert blij verrast: “Ik kom net uit een vergadering. Dan is dit nog eens extra leuk nieuws! Misschien kopen we er wel een camper van ofzo. Dat lijkt me wel wat.”

Joep (43) wint 25.000 euro en heeft er al mooie plannen mee: “Ik moet het nog overleggen met mijn vrouw, maar ik zou volgend jaar heel graag naar de Olympische Spelen in Tokio willen!”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn