Amsterdam,
12
juli
2018
|
13:39
Europe/Amsterdam

Inwoners Nieuwolda winnen 175.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Nieuwolda. Op hun postcode 9944 AZ (de straat Woelkamp) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. De gelukkige winnaars werden gisteren door de Postcode Loterij verrast met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Jep wint 75.000 euro en zijn vrouw Mieke wint 50.000 euro én de BMW. Ze zijn blij verrast: “Geweldig! We hadden al plannen om onze schuur te verbouwen tot appartement. Wat super dat we dat door het winnen van deze geldprijs direct kunnen aanpakken!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn